Autoophug Sjælland

Autoophug på Sjælland

Ophug1 indgår i en større forening af autoophuggere fordelt over hele landet. Det vil sige, at hvis du søger et kompetent autoophug Sjælland, så kan vi – eller en af vores mange samarbejdspartnere – helt sikkert hjælpe dig med lige netop det, du har brug for. Hvad enten der er tale om en bil, der skal sælges til skrot, om du mangle enkelte stumper og reservedele eller du kunne tænke dig at købe en bil til export, så er vi leveringsdygtige.

Med et bredt samarbejde på tværs af landet, dygtige mekanikere her på vores eget autoværksted og en passion for alt, vi laver, kan du således trygt regne med Ophug1 , når du søger autoophug Sjælland.

Autoophuggernes Datalager

Qua vores medlemskab i Autoophuggernes Datalager, kan vi tilbyde mere end 2.800.000 stumper og reservedele til dit køretøj, fra personbiler og varevogne til lastbiler, traktorer og busser. På vores eget autoværksted råder vi over mere end 150.000 stumper samt 1.500 biler og lageret er støt stigende. Desuden fører vi et stort lager af specialbiler og brugte autoreservedele til disse. Det er biler som Chrysler Grand Voyager og Jeep Grand Cherokee – og naturligvis mange andre!

Kontakt os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder