Diesel generator

Brugte og nye diesel generator

En generator bruges til flere forskellige ting og i forskellige sammenhænge. En diesel generator kan således befinde sig i en bil, hvor den først og fremmest skal sørge for at videreføre den strøm, der holder bilen i gang. Derudover tjener generatoren i en bil det formål, at den oplader bilens eller køretøjets batteri. Udover de generatorer, der findes i motordrevne køretøjer, er der også de såkaldte nødstrømsgeneratorer – eller nødstrømsanlæg. Denne type generatorer tjener det formål at levere strøm ved strømsvigt eller når den almindelige strømføring af en eller anden grund er ude af drift. I den sammenhæng foretrækker rigtig mange en støjsvag generator, men der findes mange forskellige generatorer til forskellige behov – og uden tvivl også en, der passer til dine behov!

Hvad er en diesel generator?

Som sagt, så tjener en diesel generator eller en benzin generator i en bil det formål, at den tilfører bilen strøm ved at holde køretøjets batteri opladet hele tiden. Generatoren er således også en ekstremt vigtig del af bilens funktionsdygtighed, idet det er denne, der får køretøjets elektroniske system til at fungere.

Hos Ophug1 forhandler vi et bredt udvalg af diesel generatorer til biler og andre motordrevne køretøjer. Vi har mere end 40 års erfaring fra branchen. Netop derfor har vi også muligheden for at bistå dig fra valg af den helt rigtige diesel generator til installeringen af selv samme i dit køretøj.

Kontakt os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder