Motor

Brugt motor eller ny?

Ophug1 står klar til at hjælpe dig med alt, fra vedligeholdelse og reparation af motor til bestilling af en ny, hvis det er nødvendigt. Vi har mere end 40 års erfaring som autogenbrug og fra vores autoriserede autoværksted, står vores mekanikere klar til at hjælpe dig med reparation og serviceeftersyn på dit køretøj.

Motorens funktion

Der findes motorer i rigtig mange af de ting, vi bruger i vores dagligdag i dag – fra husholdningsmaskiner til de transportmidler, der fragter os til og fra skole, arbejde mv. Motoren er i bund og grund det, der sætter alle ovennævnte i gang og sørger for, at de holder sig kørende. Hvis motoren ikke virker, har det altså den betydning, at resten af apparatet eller køretøjet heller ikke virker.

En motor i fx en bil er sammensat af en lang række forskellige komponenter, der samlet set får motoren til at fungere, som den skal. Det være sig toppakning, karburator, tændkabel, tandrem, strømfordeler og meget mere. I langt de fleste biler sidder motoren lige under kølerhjelmen, foran på bilen.

Såfremt du oplever problemer med motoren i dit motordrevne køretøj er det vigtigt, du reagerer med det samme og får sendt din bil, din varevogn eller måske din traktor til en autoriseret mekaniker med henblik på at få repareret eller udskiftet de ødelagte dele.

Find Bilmotorer

Kontakt os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder