Brugte bildele

Hos Brønderslev Autogenbrug lægger vi stor vægt på genanvendelse af alt, fra reservedele til biler til reservedele til lastbiler, minibusser mv. Derfor har vi i mere end 40 år forhandlet brugte bildele til alle typer biler. Vi er et dansk autogenbrug, placeret i Nordjylland – nærmere bestemt Brønderslev, en halv times kørsel fra Aalborg.

Vores kunder er forskellige og strækker sig fra det professionelle autoværksted til privatpersoner, der har behov for hjælp til opbygning af egen bil, reparationer og naturligvis bestilling af billige autodele. Derudover har vi et tæt samarbejde med autoophugger og –genbrug fra hele Danmark.

Professionel autoophugger

Brønderslev Autogenbrug opkøber og demonterer hvert eneste år mere end 1.400 skrotbiler. Når du vælger at sælge din skrotbil til os, sørger vi naturligvis for, at du får en høj skrotpræmie for den gamle bil, ligesom vi også gerne giver dig et konkurrencedygtigt tilbud på en ny af slagsen.

På vort eget autoriserede autoværksted, er vi 17 uddannede mekanikere og autoophuggere. Med stolthed for vores håndværk og en stor respekt for kunder, biler og autoreservedele står vi hver eneste dag klar til at hjælpe dig med lige netop de brugte bildele eller det værkstedarbejde, du har brug for. Det betyder altså også, at når du køber brugte bildele igennem Brønderslev Autogenbrug, så hjælper vi dig hellere end gerne med at afmontere den gamle reservedel og med at installere den nye.

Sidst men ikke mindst, har vi specialiseret os i specialbiler og arbejdet med disse. Derfor kan du trygt kontakte os, hvis du leder efter brugte autodele til fx Chrysler Grand Voyager eller Jeep Grand Cherokee.

Find Bildele

Kontakt os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder