Brugte dæk og fælge

Brugte dæk og fælge til vinter eller sommer

Hos Ophug1 forhandler vi et bredt udvalg af brugte dæk og fælge, fra vinterdæk og sommerdæk til helårsdæk. Vi fører alufælge, stålfælge og meget mere. Ligeledes har vi specialiseret os i arbejdet med specialbiler og fører naturligvis også både dæk og fælge dertil.

Skift fra sommerdæk til vinterdæk

I Danmark har vi ikke nogle specifikke krav til, hvornår der skal køres med sommer- og vinterdæk og det er derfor en vurderingssag fra din side. I sagens natur anbefales det, at der køres med sommerdæk om sommeren og vinterdæk om vinteren – naturligvis.

Udfordringen opstår dog i, at vi, med et klima som det danske, ikke altid kan regne 100 % med de forskellige sæsoner og vejret. Indimellem falder vinteren helt, som vi gerne vil have den til det; i vintermånederne. Andre år er vi så uheldige, at der er vintervejr som sne og slud helt frem til marts og april. Omvendt kan det milde vejr strække sig helt frem til oktober og november og sågar give en mild decembermåned med relativt høje temperaturer og ingen sne. Ja, i vinterperioden kan du sågar risikere, at solen skinner om morgenen, når du kører på arbejde og at der så sner, når du skal hjem fra arbejde igen.

Du skal dog være særligt opmærksom, hvis du kører uden for de danske grænser. Både Tyskland, Sverige og Norge har opstillet forskellige regler i forhold til motorkørsel, når der på grund af sne, sjap og slud er nedsat vejgreb. I Danmark er det tilladt at køre med pigdæk i perioden 1. november til og med 15. april – disse regler ser ganske anderledes ud, hvis du kører uden for Danmark.

Find Dæk og Fælge

Kontakt os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder