Partikelfilter

Et partikelfilter er et filter bestående af en lang række mindre kanaler, der, tilsammen, tvinger udstødningsgassen igennem de såkaldte kanalvægge. Herfra opfanges partiklerne fra udstødningsgasserne. For at passe bedst muligt på filteret – og din bil – skal disse partikler brændes af på regelmæssig basis, da du ellers risikerer at stå med et tilstoppet filter. Et partikelfilter vil med tiden nødvendigvis skulle skiftes, hvis det ikke passes ordentligt på. Det skal det, fordi der, efterhånden som disse partikler opfanges i filteret, også opsamles forskellige former for ikke-brændbart materiale eller aske.

Hos Brønderslev Autogenbrug har vi stor erfaring med udskiftning af partikelfiltre i fx personbiler. Vi kan ligeledes hjælpe dig i forbindelse med partikelfilter rensning samt partikelfilter regenerering – altså med eventuelt at forlænge levetiden i dit nuværende filter.

Derudover kan vi vejlede dig i forhold til, hvordan du bedst muligt passer på partikelfilteret i dit motorkøretøj. Vi forhandler en lang række partikelfiltre fra vores eget lager her på adressen. Skulle vi, mod forventning, ikke have det ønskede filter eller andre former for autoreservedele hjemme, så sørger vi naturligvis for at bestille det hjem til dig fra Autoophuggernes Datalager.

Find Partikelfilter

Kontakt os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder